Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» διαφώνησαν με τον ορισμό Πουρσανίδη στο Game 5

Ο Ολυμπιακός διαφώνησε με τον ορισμό Πουρσανίδη στο Game 5
Η ΚΕΔ/ΕΟΚ όρισε τους Γιώργο Πουρσανίδη, Ηλία Καρπάνο και Γιώργο Κατραχούρα να σφυρίξουν το Game 5 στο ΟΑΚΑ (14/6, 21:15), με τον Ολυμπιακό να εκφράζει την αντίθεσή του για τον ορισμό Πουρσανίδη στο ματς που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η διαδικασία του ορισμού των διαιτητών για το Game 5 της σειράς των τελικών της Stoiximan Basket League πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΟΚ και όπως έγινε γνωστό, οι τρεις ρεφ που θα σφυρίξουν στο ΟΑΚΑ είναι οι Γιώργος Πουρσανίδης, Ηλίας Καρπάνος και Γιώργος Κατραχούρας.

Την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο sports director των Πειραιωτών, Χρήστος Μπαφές, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Το μοναδικό που ανέφερε η πλευρά του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ήταν η αντίθεση της με τον ορισμό του Γιώργου Πουρσανίδη, θεωρώντας ότι «επηρεάστηκε πολύ από τον θόρυβο των προηγούμενων ημερών και ήταν κακός στον τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ» (σ.σ. σε εκείνο το ματς είχαν σφυρίξει και οι Πιτσίλκας, Μαγκλογιάννης).

Σε κάθε περίπτωση, η ΚΕΔ/ΕΟΚ είχε αποφασίσει να πορευτεί με αυτή τη διαιτητική τριάδα και δεν επρόκειτο να αλλάξει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα