Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι «πράσινοι» ευχαρίστησαν τους Πειραιώτες για τη φιλοξενία στο Game 4

ΣΕΦ Προολυμπιακο
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του ορισμού των διαιτητών για τον πέμπτο τελικό, η πλευρά του Παναθηναϊκού θέλησε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό για τη φιλοξενία στο Game 4.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-2 στη σειρά των τελικών και πλέον το πρωτάθλημα θα κριθεί το βράδυ της Πέμπτης (14/6, 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το Gazzetta) στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» περιμένουν τον Ολυμπιακό στο Game 5 και η ΚΕΔ/ΕΟΚ έκανε γνωστή την τριάδα των διαιτητών.

Όπως έγινε γνωστό, οι τρεις διαιτητές που ορίστηκαν να σφυρίξουν στο Game 5 είναι οι Γιώργος Πουρσανίδης, Ηλίας Καρπάνος και Γιώργος Κατραχούρας, με τον Ολυμπιακό να εκφράζει την αντίθεσή του για τον ορισμό του Πουρσανίδη.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η ΚΕΔ/ΕΟΚ απευθύνθηκε στους εκπροσώπους των δυο ομάδων σε περίπτωση που ήθελαν να κάνουν κάποια τοποθέτηση. Ούτε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ούτε ο Χρήστος Μπαφές θέλησαν να αναφέρουν κάτι επί της διαδικασίας.

Ωστόσο κάποια στιγμή, ο team manager των «πράσινων», Σάββας Αρώνης αναφέρθηκε στην καλή συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ.

Εκεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω του Χρήστου Μπαφέ, θέλησε να ευχαριστήσει την πλευρά των «ερυθρόλευκων» για τη φιλοξενία στο Game 4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα