Γιαννακόπουλος: «Ο Καμπούρης περίμενε όλο το παιχνίδι να εκτελέσει και αυτός δύο βολές»

Γιαννακόπουλος: «Ο Καμπούρης περίμενε όλο το παιχνίδι να εκτελέσει και αυτός δύο βολές»

Newsroom
Γιαννακόπουλος

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε και πάλι θέση για τη διαιτησία του Game 4 στο ΣΕΦ ενώ αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση της Θύρας 7.

Με αφορμή τη διαιτησία στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του 4ου τελικού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είπε χαρακτηριστικά: «Οι διαιτητές δεν σεβάστηκαν την ιστορία της Ελλάδας... Περίμενε όλο το παιχνίδι πίσω από τον πάγκο, ο ήρωας του 1987 Αργύρης Καμπούρης να εκτελέσει κι αυτός 2 γ....ες βολές. Απαράδεκτοι» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ μέσα από story του στο Instagram.

Όσο για την είδηση ότι ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην κάνει μήνυση στους προσαχθέντες και την ανακοίνωση της Θύρας 7; «Διάλογο με την Θύρα 7 δεν πρόκειται να ανοίξω ποτέ. Όσες ανακοινώσεις και αν βγάλετε. Απλά μόνο ρε παιδιά μάθετε πρώτα τα δεδομένα. Και όχι τίποτε άλλο αλλά να μην λέτε και ανακρίβειες.

Μόλις ενημερώθηκα για όλα αυτά ήμουν ο πρώτος που είπα να μην γίνει καμία μήνυση και αν έχουν γίνει να τραβηχτούν πίσω. Στο γήπεδο πάμε να δούμε τις ομάδες μας. Να φωνάξουμε, να πανηγυρίσουμε και οτιδήποτε άλλο. Και να γυρίσουμε στο σπίτι μας ζωντανοί. Ούτε στη φυλακή, ούτε σε καμιά κάσα. Τίποτε άλλο. Να είστε καλά».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα