Γιαννακόπουλος: Ευστόχησε σε τρίποντο προαναγγέλοντας... πράσινη νίκη (vid)

Γιαννακόπουλος: Ευστόχησε σε τρίποντο προαναγγέλοντας... πράσινη νίκη (vid)

Newsroom
Γιαννακόπουλος

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να... τηρήσει τα γούρια και μετά τη κλήρωση των διαιτητών βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για ένα και μόνο σουτ!

Συγκεκριμένα θυμήθηκε τα σουτ στα οποία είχε ευστοχήσει πριν από τη σειρά με τη Μακάμπι και το Final Four του Βερολίνου και θέλησε να κάνει το ίδιο και λίγες ώρες πριν από τον 5ο και τελευταίο τελικό της Stoiximan Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μετά τη κλήρωση (σ.σ. για την ακρίβεια ορισμό) των διαιτητών έκανε μια επίσκεψη στο παρκέ του ΟΑΚΑ και παρά το γεγονός ότι δεν είχε αθλητική αμφίεση ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων από τις 45 μοίρες.

«Πριν από τα ματς με την Μακάμπι είχα σουτάρει από το κέντρο. Και είχα πει ότι αν μπει 'τους περάσαμε'. Μπήκε. Ήρθα μετά και έκανα αναπαράσταση του Σλούκα στον τελικό... Για να δούμε. Αν και αύριο δεν θα χρειαστεί να πάμε σ' ένα σουτ, αλλά ΄έτσι. Για το πίτσι...» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του «Επτάστερου» και έστειλε τη μπάλα... συστημένη στο καλάθι σκοράροντας τρίποντο με ταμπλό!

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα