ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις τέσσερις συλλήψεις: «Αναμένουμε τα ίδια αυστηρότατα μέτρα στο ΟΑΚΑ»

Newsroom
.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε τις τέσσερις συλλήψεις που έγιναν στο ΣΕΦ «για πράξεις εξύβρισης σε βάρος μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού» και εξήγησε πως αναμένει τα ίδια αυστηρά μέτρα στο Game 5 (14/6, 21:15) που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Ολυμπιακός είδε τον Παναθηναϊκό να φέρνει στα ίσα τη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League κάνοντας το 2-2 στο ΣΕΦ και πλέον θα διεκδικήσει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα το βράδυ της Παρασκευής (14/6, 21:15) στο ΟΑΚΑ.

Στο μεταξύ, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ενημέρωσε πως έγιναν τέσσερις συλλήψεις στο ΣΕΦ «για πράξεις εξύβρισης σε βάρος μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού». Ξεκαθάρισε μάλιστα πως περιμένει «αυστηρότατα μέτρα πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ».

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα τους χιλιάδες φιλάθλους της που βρέθηκαν χθες στον ΣΕΦ και υποστήριξαν για ακόμη μια φορά την ομάδα μας.

Με έκπληξη, ωστόσο, πληροφορηθήκαμε ότι παρά την υποδειγματική συμπεριφορά των φιλάθλων μας, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για πράξεις εξύβρισης σε βάρος μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Αναμένουμε να ληφθούν τα ίδια αυστηρότατα μέτρα πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ και να αντιμετωπιστούν αντίστοιχα περιστατικά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα