Άρης: Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ μαθητών Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας για τον Νίκο Γκάλη

Άρης: Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ μαθητών Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας για τον Νίκο Γκάλη

Newsroom
Ο Γκάλης

bet365

Μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας, σε συνεργασία με τους δασκάλους τους, δημιούργησαν ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Στα χνάρια ενός θρύλου» το οποίο είναι αφιερωμένο στον Νίκο Γκάλη.

Στο ντοκιμαντέρ, μαθητές και μαθήτριες αφηγούνται την αθλητική πορεία του Νίκου Γκάλη και μάλιστα έστειλαν το έργο τους στο Διεθνές Φεστιβάλ Χανίων όπου πήραν το πρώτο βραβείο. Μάλιστα, η ΚΑΕ Άρης θα τιμήσει τους μαθητές, τις μαθήτριες αλλά και του δασκάλους του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας καθώς… «θα είναι επίσημοι προσκεκλημένοι της ΚΑΕ Άρης Midea στον πρώτο επίσημο αγώνα της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να βραβευτούν από την ομάδα, αλλά και να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δια ζώσης την πρεμιέρα μιας συναρπαστικής, όπως αναμένεται χρονιάς», έγραψε η ΚΑΕ Άρης στον λογαριασμό της στα social media.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα