Stoiximan Basket League: Τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 20.000 ευρώ από τη ΔΕΑΒ Λαρεντζάκης και Λεσόρ

Newsroom
Λαρεντζάκης Λεσόρ
Η ΔΕΑΒ τιμώρησε με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ τους Ματίας Λεσόρ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη για το περιστατικό που έγινε στο τέλος του Game 3 στο ΟΑΚΑ.

Ανακοινώθηκε το πρόστιμο σε Ματίας Λεσόρ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του τρίτου τελικού της Stoiximan Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού. H ΔΕΑΒ επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στους δύο παίκτες.

Ο Λεσόρ είχε κλωτσήσει τον Λαρεντζάκη και εκείνος ανταπέδωσε με τον ίδιο τρόπο. Ο Γάλλος περνώντας πίσω από τους παίκτες του Ολυμπιακού που είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο του γηπέδου, κλώτσησε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, με τον Έλληνα διεθνή να... απαντά με τον ίδιο τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ

2. Με την υπ' αριθμ. 44/2024 Απόφασή της επιβλήθηκε σε βάρος δύο φυσικών προσώπων –επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΚTOR και της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ- διοικητικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) εις έκαστον για σοβαρό φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό και έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου Ο.Α.Κ.Α. μετά την λήξη του αγώνα ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ACTOR - ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ στις 10/06/2024 για το πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών (BASKET LEAGUE), αγωνιστικής περιόδου 2023/2024, που διοργανώνεται από τον ΕΣΑΚΕ.

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν. 5085/2024.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα