Κέντρικ Ναν: Οδοντίατρος εξήγησε πως κατάφερε να φτιάξει τα δόντια του μέσα σε 24 ώρες (vid)

Κέντρικ Ναν: Οδοντίατρος εξήγησε πως κατάφερε να φτιάξει τα δόντια του μέσα σε 24 ώρες (vid)

Newsroom
Κέντρικ Ναν

bet365

Η Αμαλία Παναγιώτου που είναι χειρουργός οδοντίατρος, εξήγησε πως ο Κέντρικ Ναν κατάφερε να φτιάξει τα σπασμένα του δόντια σε λιγότερο από μία μέρα.

Ένα από τα περιστατικά που χαρακτήρισαν τον 5ο τελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ήταν αυτό με τον Κέντρικ Ναν και τα σπασμένα του δόντια. Κατά την διάρκεια του 4ου δεκαλέπτου και συγκεκριμένα στην διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, ο Αμερικάνος σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» δέχθηκε μία αγκωνιά από τον Τζέριαν Γκραντ, με αποτέλεσμα να χάσει τρία από αυτά...

Στην απονομή του τίτλου και σε όλες τις φωτογραφίες που ακολούθησαν, ο πρώτος σκόρερ των Πρωταθλητών Ευρώπης εμφανιζόταν με ένα... κενό μπροστά στο στόμα του, το οποίο όμως την επόμενη μέρα κιολας μέρα φτιάχτηκε. Κάτι που προκάλεσε την απορία αρκετών, για το πόσο γρήγορα έγινε κάτι...

Η εξήγηση για τα φτιαγμένα δόντια του Ναν

Η χειρουργός οδοντίατρος από την Κύπρο, Αμαλία Παναγιώτου, με ένα video που έχει γίνει viral στο TikTok εξήγησε τι έχει συμβεί... «Υπάρχουν πλέον εξειδικευμένα μηχανήματα, έρχεσαι στο ιατρείο, σε σκανάρουμε... Σου λείπουν δύο δόντια, τρία δόντια και μετά από 45 λεπτά με μία ώρα, φτιάχνονται καινούργια δόντια. Τα κολλάμε και φεύγεις όπως ήσουν πριν», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, όπως τόνισε μεταξύ άλλων, στα σχόλια που υπάρχουν στην ανάρτησή της, το συνολικό κόστος για την Κύπρο, φτάνει 1.200 με 2.500 ευρώ για το κάθε δόντι. Φυσικά, όπως φαντάζεστε, το οικονομικό δεν αποτελούσε πρόβλημα για τον Κέντρικ Ναν από τη στιγμή που ανήκει στους πιο ακριβοπληρωμένος παίκτες των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας.

@dr.amal.pa #paobc #nunn #dentistryworld #2024 #fy ♬ Watermelon Sugar but sped up - Leah <3

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα