Άρης: Συμφωνία με τον Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους

Άρης: Συμφωνία με τον Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους

Newsroom
Ο Ντε Τζούλιους

bet365

Ο Άρης συμφώνησε με τον Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους (25, 1.83μ) για συνεργασία διάρκειας ενός έτους ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο Λαύριο.

Η συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ είναι δεδομένη και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωσή της. Ο 25χρονος γκαρντ ξεκίνησε την περασμένη σεζόν στην ομάδα του Λαυρίου και σε 13 αγώνες είχε 14.4 πόντους και 3.5 ασίστ κατά μέσο όρο. Στη συνέχεια ήρθε η πρόταση από τη γερμανική Γκέτινγκεν η οποία μάλιστα κατέβαλε το ποσό αποδέσμευσης που προβλεπόταν βάσει του συμβολαίου του. Με τη φανέλα της Γκέτινγκεν είχε 13.6 πόντους και 5.1 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Ντε Τζούλιους είναι απόφοιτος του Σινσινάτι, ανήκει στη συνομοταξία των 35 κορυφαίων σκόρερ του πανεπιστημίου και μάλιστα είναι ο τρίτος κορυφαίος παίκτης σε δημιουργία. Στην τελευταία χρονιά του είχε 14.,5 πόντους και 5.3 τελικές πάσες ανά αγώνα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα