Κατσίβελης: «Δέθηκα με τον ΠΑΟΚ, έχει ωραίες ιδέες ο Καντσελιέρι» (vid)

Κατσίβελης: «Δέθηκα με τον ΠΑΟΚ, έχει ωραίες ιδέες ο Καντσελιέρι» (vid)

Ο Δημήτρης Κατσίβελης

bet365

Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε στην κάμερα του ΠΑΟΚ για την επιστροφή του στον «δικέφαλο» ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον νέο προπονητή της ομάδας.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης αποτελεί ένα από τα νεότερα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται ξανά μαζί έπειτα από 6 χρόνια όπου μεσολάβησαν Προμηθέας, ΑΕΚ, Περιστέρι, Κολοσσός και Άρης.

Ο 32χρονος Έλληνας γκαρντ μίλησε στην κάμερα του «δικεφάλου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον κόσμο του συλλόγου όσο και στον νέο προπονητή του, Μασίμο Κανστελιέρι.

«Σίγουρα είμαι χαρούμενος. Η προηγούμενη μου εμπειρία ήταν πολύ πολύ θετική, δέθηκα με τον κόσμο και με την ομάδα. Χαίρομαι πολύ που είμαι πίσω και ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η χρονιά».

Για την προηγούμενη σεζόν του στον ΠΑΟΚ ήταν η πιο επιτυχημένη της καριέρας του: «Ήταν σίγουρα μία πολύ πετυχημένη σεζόν ομαδικά, είχαμε μία πολύ καλή πορεία στο Champions League, πήραμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, παίξαμε ωραίο μπάσκετ. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ να βρίσκομαι με τα παιδιά, με την ομάδα, να παίζουμε, να παλεύουμε. Όταν κάτι το χαίρεσαι, σου βγαίνει φυσικά και έχει καλό αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό».

Για τις προσδοκίες και τις προκλήσεις που έχει μπροστά του: «Σίγουρα πολλές προκλήσεις. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με όλες τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και με τον προπονητή. Δείχνουν πολλοί διψασμένοι, έτσι είμαι κι εγώ και θέλω πολύ να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας».

Για τη συζήτηση με τον νέο προπονητή, Μάσιμο Καντσελιέρι: «Είναι ένας πολύ παθιασμένος άνθρωπος, έχει πάρα πολύ ωραίες ιδέες για το μπάσκετ. Ήταν μεγάλη συζήτηση γενικότερη για το μπάσκετ, όχι μόνο για την ομάδα. Με ενθουσίασε ο τρόπος που σκέφτεται και ανυπομονώ να τον γνωρίσω από κοντά και να δουλέψω μαζί του».

Για την προετοιμασία που ξεκινάει νωρίς: «Είναι λογικό, εφόσον ένας από τους στόχους είναι τόσο νωρίς στη σεζόν. Πρέπει να προσαρμοστείς. Ελπίζω να μην έχει 40 βαθμούς όταν θα κάνουμε προπόνηση, αλλά είναι και αυτά μέσα στη δουλειά και μέσα στη ζωή».

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη για το ξεκίνημα της σεζόν με τα προκριματικά του BCL: «Είναι σίγουρα δύσκολο. Παρ' όλα αυτά βλέπουμε ότι ο κόουτς το έχει κάνει τις προηγούμενες σεζόν και με επιτυχία, οπότε πιστεύω ότι έχει την εμπειρία να φτιάξει μία ομάδα που θα πείσει τους ανθρώπους σε όλη την ομάδα, όχι μόνο τους παίκτες, ότι έχει το know how, ότι ξέρει ότι μπορεί να το κάνει και ότι η ομάδα είναι έτοιμη».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δείχνει κάθε χρόνο ότι είναι κοντά στην ομάδα, ότι την αγαπάει. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και να ανταποδώσουμε αυτή τη στήριξη και την αγάπη».

@Photo credits: @paok bc

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα