Γιαννακόπουλος σε Βιλντόζα: «Αν συνεχίσεις να με ακολουθείς στο Instagram δεν θα σε βάζουν ούτε 1''»

Γιαννακόπουλος σε Βιλντόζα: «Αν συνεχίσεις να με ακολουθείς στο Instagram δεν θα σε βάζουν ούτε 1''»

Newsroom
Γιαννακόπουλος

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος... έβγαλε το καπέλο στον Λούκα Βιλντόζα επειδή συνεχίζει να τον ακολουθεί στο Instagram παρά το γεγονός ότι υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

Ο Λούκα Βιλντόζα αποτέλεσε παρελθόν από τον Παναθηναϊκό AKTOR και στη συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό μετακομίζοντας στον αιώνιο αντίπαλο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον Αργεντινό γκαρντ, στον οποίο έβγαλε το... καπέλο για έναν συγκεκριμένο λόγο: «Είσαι πολύ μάγκας ρε Λούκα. Στο δίνω. Γνωρίζοντας ότι θα πας στον Ολυμπιακό, πήρες κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο για να αποδεσμευτείς» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ στο Instagram και συνέχισε:

«Σε ευχαρίστησα προσωπικά, σε ευχαριστήσαμε δημόσια. Και εσύ φίλε ενώ σου λένε ξεακολούθησε τον Γιαννακόπουλο, τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχεις κάνει. Chapeau. Έχεις αρ@@@α ρε φίλε, εγώ σε πάω. Κάθε καλό σου εύχομαι, ακόμα και αν σε εξαναγκάσουν. Γιατί μάλλον θα σου πουν κιόλας ότι δεν θα σε βάζουν ούτε 1”, αν με ακολουθείς. Καλή συνέχεια».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα