To video σχόλιο του Κωνσταντίνου Μελάγιες για το θρυλικό come back του Σάσα Βεζένκοβ!

To video σχόλιο του Κωνσταντίνου Μελάγιες για το θρυλικό come back του Σάσα Βεζένκοβ!

Newsroom
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Σάσα Βεζένκοβ ξαναπιάνει στο λιμάνι της καρδιάς του! Είναι έτοιμος να φορέσει εκ νέου την «ερυθρόλευκη» φανέλα και ο Κωνσταντίνος Μελάγιες σχολιάζει το colpo grosso του Ολυμπιακού.

«Κάποια στιγμή στην παιδική σου ηλικία, εσύ και οι φίλοι σου μαζευτήκατε για να παίξετε για τελευταία φορά. Και κανείς σας δεν το ήξερε!». Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνονταν το αποχαιρετιστήριο blog του Κωνσταντίνου Μελάγιες για τον Σάσα Βεζένκοβ την 1η Ιουλίου 2023. Ενα χρόνο πριν...

Τελικά φαίνεται πως για τον Σάσα δεν ήταν η τελευταία φορά, αφού όλα δείχνουν πως επιστρέφει για να βρει και να ξαναπαίξει με κάποιους από τους φίλους του!

«Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας, μόνο κάποιες στιγμές χωρισμού» λέει ο στίχος. Αυτές οι στιγμές κράτησαν ακριβώς ένα χρόνο. Ολυμπιακός και Σάσα Βεζένκοβ... έσονται οι δύο εις σάρκα μία! Προσεχώς για την ακρίβεια όσο αφορά το επίπεδο των ανακοινώσεων! Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ άντεξε μια σεζόν μακριά από το... λιμάνι του και γυρίζει σε αυτό. Το απόγευμα της Πέμπτης, τα καλά μαντάτα έφτασαν στον Πειραιά από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και ο κόσμος του Ολυμπιακού... εκτοξεύτηκε στον 7ο ουρανό!


Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες σχολιάζει στο Gazzetta την μεγάλη κίνηση του Ολυμπιακού και το θρυλικό come back του MVP της Euroleague 2022-23, Σάσα Βεζένκοβ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα