ΠΑΟΚ: Απέκτησε τον Σέντρικ Χέντερσον Τζούνιορ

ΠΑΟΚ: Απέκτησε τον Σέντρικ Χέντερσον Τζούνιορ

Ο Σέντρικ Χέντερσον Τζούνιορ στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέντρικ Χέντερσον Τζούνιορ, γιο του πρώην NBAερ.

Στην Ελλάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σέντρικ Χέντερσον Τζούνιορ που ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League και του Basketball Champions League.

Ο 24χρονος Αμερικάνος περιφερειακός με ύψος 1,9μ. αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ και του φόργουορντ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρισκόταν στη Ρουμανία όπου και έπαιζε με τη φανέλα της Κονστάντα μετρώντας κατά μέσο όρο από 15,9 πόντους με 3,9 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Στο παρελθόν βρισκόταν στο κολέγιο του Cambell ενώ αποφοίτησε από εκείνο της Αριζόνα. Ο πατέρας του (Σέντρικ Χέντερσον) είχε αγωνιστεί 5 σεζόν στο NBA ως παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίες και των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Χέντερσον

O Cedric Henderson Jr. στον ΠΑΟΚ mateco
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Cedric Henderson Jr., ο οποίος θα αγωνιστεί με την ομάδα μας τη σεζόν 2024-25. Καλωσορίζουμε τον Cedric, στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ…
O Cedric Henderson Jr., γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 2000 στο Memphis του Tennessee, έχει ύψος 1μ.98 και αγωνίζεται ως σμολ φόργουρντ και γκαρντ. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του Cedric Henderson έπαιξε μπάσκετ και στη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε 5 σεζόν στο ΝΒΑ (με Cleveland Cavaliers και Golden State Warriors).
O Cedric Henderson Jr. αγωνίστηκε τρεις σεζόν στο πανεπιστήμιο Campbell, αλλά αποφοίτησε από το Arizona τη σεζόν 2022-23. Σε 25 παιχνίδια με τους Wildcats είχε 8,1 πόντους (με 40% στα τρίποντα), 3,5 ριμπάουντ, 1,1 ασσίστ κατά μέσο όρο.
Στη ρούκι του χρονιά ως επαγγελματίας, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Ρουμανίας τη σεζόν 2023-24 και σε 34 παιχνίδια με την BC Constanta είχε 15,9 πόντους (με 41,7% στα τρίποντα και 85% στις βολές), 3,9 ριμπάουντ και 2 ασσίστ ανά αγώνα.

@Photo credits: paokbc.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα