Stoiximan Basket League: Πιο θεαματικός παίκτης για την σεζόν 2023-2024 ο Ματίας Λεσόρ

Stoiximan Basket League: Πιο θεαματικός παίκτης για την σεζόν 2023-2024 ο Ματίας Λεσόρ

Newsroom
Ο Ματίας Λεσόρ.

bet365

Ο Ματίας Λεσόρ κατέκτησε τον τίτλο της Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό και ψηφίστηκε ως ο παίκτης που προσέφερε το περισσότερο θέαμα την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος ήταν θεαματικός καθ' όλη την φετινή χρονιά τόσο στην Stoiximan Basket League όσο και στην Euroleague, κατέκτησε δικαιωματικά τον τίτλο του πιο θεαματικού παίκτη για την σεζόν 2023-2024 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γάλλος παίκτης του Παναθηναϊκός AKTOR εκτός από αυτή την διάκριση πρόσφατα κατέκτησε και μια θέση στην καλύτερη πεντάδα της προηγούμενης σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Ο Ματίας Λεσόρ εκτός από Μέλος της Καλύτερης Πεντάδας ψηφίστηκε και Πιο Θεαματικός Παίκτης της Stoiximan Basket League για την σεζόν 2023-24!

Ο 29χρονος Γάλλος σέντερ και «πύργος» του Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Παναθηναϊκού AKTOR πρώτευσε σε όλες τις ψηφοφορίες των Stoiximan Basket League Awards.

Ο Λεσόρ στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ΚΑΕ του 32ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος επικράτησε με 27,27% (6 ψήφοι) ενώ δεύτεροι με 13,63% (3 προτιμήσεις) ήταν ο Κέντρικ Ναν, επίσης, του Παναθηναϊκού AKTOR και ο Πιο Θεαματικός Παίκτης της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς Νέιτ Ρένφρο του Περιστερίου bwin.

Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο Γάλλος σέντερ των «πρασίνων» πρώτευσε με 32,5% (14 ψήφοι) και δεύτερος ήταν ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ του ΠΑΟΚ mateco 16,27% (7 ψήφοι).

Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού, ο Λεσόρ συγκέντρωσε το 26,02% των ψήφων (610) και δεύτερος ήταν ο Ναν με 19,8% (464)».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα