Άρης: Προφορική συμφωνία και με τον Λευτέρη Μποχωρίδη

Άρης: Προφορική συμφωνία και με τον Λευτέρη Μποχωρίδη

Ο Μποχωρίδης

bet365

Άρης και Λευτέρης Μποχωρίδης συμφώνησαν σε προφορικό επίπεδο για την ανανέωση της συνεργασίας τους και απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για την παραμονή του έμπειρου γκαρντ.

Ουσιαστικά πρόκειται για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου καθώς οι προθέσεις του Άρη αλλά και οι σκέψεις του Λευτέρη Μποχωρίδη φάνηκαν στη συνάντηση που είχε μαζί του ο Γιάννης Καστρίτης την περασμένη εβδομάδα. Σε αυτή, ο 42χρονος τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία συνέχισης της συνεργασίας του, παράλληλα του εξήγησε το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς αλλά και τον ρόλο του στην ομάδα. Ο δε 30χρονος γκαρντ επίσης δεν έκρυψε την επιθυμία παραμονής του στον Άρη, είναι γνωστή εξάλλου η ιδιαίτερη σχέση του με την ομάδα.

Απέμενε μια τελευταία συζήτηση μεταξύ της διοίκησης με την πλευρά του παίκτη ως προς τους όρους του επόμενου συμβολαίου και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta υπάρχει καταρχήν συμφωνία για την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου. Την περσινή σεζόν ο Μποχωρίδης αγωνίστηκε συνολικά σε 45 αγώνες έχοντας 5.8 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ κατά μέσο όρο. Κυρίως όμως χρειάστηκε η διαφοροποίηση του αγωνιστικού ρόλου του προς όφελος της ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα