Το μήνυμα του Ναν που δείχνει παραμονή: «Φίλοι του Παναθηναϊκού, ας το πάμε σε ένα επίπεδο που δεν έχει δει ποτέ το ελληνικό μπάσκετ»

Το μήνυμα του Ναν που δείχνει παραμονή: «Φίλοι του Παναθηναϊκού, ας το πάμε σε ένα επίπεδο που δεν έχει δει ποτέ το ελληνικό μπάσκετ»

.

bet365

Ο Κέντρικ Ναν, στις δηλώσεις του για το βραβείο του πιο δημοφιλούς παίκτη, έδειξε ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Κέντρικ Ναν αποτέλεσε ένα από τα βασικά «γρανάζια» στο παιχνίδι του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, σε μία σεζόν όπου το «τριφύλλι» κατάφερε να κατακτήσει την κορυφαία θέση της Euroleague και της Stoiximan Basket League.

Ο 28χρονος Αμερικάνος γκαρντ μάλιστα αναδείχθηκε σε πιο δημοφιλής παίκτης της χρονιάς στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον ίδιο να δείχνει πως θα παραμείνει στους «πράσινους».

Ο ίδιος έχει περιθώριο μέχρι και τις 15 Ιουλίου να κάνει NBA out, σύμφωνα με τον ειδικό όρο που είχε μπει στο συμβόλαιό του, όταν υπέγραψε διετή ανανέωση με τον Παναθηναϊκό στις αρχές Μαΐου.

«Αισθάνομαι υπέροχα που είμαι ο πιο δημοφιλής παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρόλο που πιστεύω ότι είμαι συγκρατημένος και χαμηλών τόνων ως άνθρωπος», δήλωσε για την διάκριση του ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» και επισήμανε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύω πάνω στις δυνατότητές μου και να μαθαίνω το μπάσκετ κάθε μέρα και καλύτερα. Απολαμβάνω το γεγονός ότι λαμβάνω μεγάλη αναγνώριση για αυτό».

«Ναι, περίμενα να έχω μια επιτυχημένη σεζόν όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό», απάντησε ο Ναν σε ερώτηση σχετικά με τις προσδοκίες του για την παρουσία του στους «πράσινους» όταν υπέγραφε στον Παναθηναϊκό AKTOR.

«Περίμενα ότι θα έχω μια καλή ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω» και τόνισε: «Γνωρίζω πως πάντοτε θα είμαι καλός όταν δουλεύω τόσο σκληρά όσο τη σεζόν που μας πέρασε. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας».

«Πιστεύω πως την επόμενη σεζόν θα είμαι ακόμη καλύτερος», συνέχισε ο Ναν και υπογράμμισε: «Προετοιμάζω τον εαυτό μου ψυχικά και σωματικά ώστε να πάω στο επόμενο επίπεδο».

«Φίλοι του Παναθηναϊκού, ας το πάμε σε ένα επίπεδο που δεν έχει δει ποτέ το ελληνικό μπάσκετ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα