Ολυμπιακός, Μεταγραφές: Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την επιστροφή του Πάπας

Ολυμπιακός, Μεταγραφές: Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την επιστροφή του Πάπας

Τζορτζ Πάππας
Την περίπτωση του Τζορτζ Πάπας εξετάζει ο Ολυμπιακός, που σκοπεύει να τον εντάξει ξανά στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ από την ερχόμενη σεζόν.

Το μεταγραφικό καλοκαίρι συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ο Ολυμπιακός κάνει τις δικές του κινήσεις για να παρουσιαστεί ενισχυμένος στην επόμενη σεζόν, έχοντας ήδη κάνει δικούς του τους Βιλντόζα, Ντόρσεϊ και Έβανς.

Με τους «ερυθρολεύκους», σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta να εξετάζουν και την πιθανή επιστροφή του Τζορτζ Πάπας στο ρόστερ από την ερχόμενη σεζόν. Ο ομογενής γκαρντ αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό με τη φανέλα του Προμηθέα Πάτρας και ο Ολυμπιακός σκέφτεται να τον κάνει ξανά δικό του, για να έχει την «ασφάλεια» των ελληνικών διαβατηρίων.

Οι Πειραιώτες αυτήν την ώρα διαθέτουν στο ρόστερ τους έξι Έλληνες (Γουόκαπ, Ντόρσεϊ, Μήτρου Λονγκ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Τανούλης) και περιμένουν την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ όταν βρεθεί λύση στο συμβόλαιό του με τους Ράπτορς. Με τον Γιώργο Τανούλη όμως να αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια την επόμενη χρονιά, ο Ολυμπιακός θέλει να έχει την πολυτέλεια να διαθέτει έξι ελληνικά διαβατήρια στο απευκταίο σενάριο που θα καθυστερήσει η επιστροφή του Βεζένκοβ, ο οποίος παραμένει το σημαντικότερο κεφάλαιο του καλοκαιριού.

Με τον Πάπας, που αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο με τα «ερυθρόλευκα», να έρχεται από γεμάτη σεζόν, αφού με τον Προμηθέα αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος και άλλα 3 στο BCL. Στη Stoiximan Basket League της περασμένης χρονιάς με τους Πατρινούς, ο Πάπας μέτρησε 6.4 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ σε σχεδόν 16 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα