ΑΕΚ: Περιμένει Κουζμίνσκας, βολιδοσκοπεί Σίκμα!

ΑΕΚ: Περιμένει Κουζμίνσκας, βολιδοσκοπεί Σίκμα!

Λουκ Σίκμα

bet365

Την ώρα που η ΑΕΚ Betsson περιμένει την απάντηση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, έχει βάλει στο στόχαστρο τον Λουκ Σίκμα!

Στην Ένωση έχουν ξεκινήσει ήδη τη δουλειά για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Όπως είναι γνωστό πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να διατηρήσουν στις τάξεις του ρόστερ τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, οι συζητήσεις με τον οποίο βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Βέβαια υπάρχουν κάποιες σημαντικές, ακόμα, λεπτομέρειες οι οποίες πρέπει να διευθετηθούν ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επέλθει συμφωνία και ότι ο Λιθουανός φόργουορντ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Άλλωστε αυτό ήταν ένα από τα προαπαιτούμενα του Κουζμίνσκας, με την ΑΕΚ Betsson να συμφωνεί στο κλειστό διετές που ζήτησε ο παίκτης.

Από εκεί και πέρα η Ένωση εξετάζει και την περίπτωση του γνώριμου από τη πρόσφατη θητεία του στον Ολυμπιακό, Λουκ Σίκμα. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει προταθεί στους «κιτρινόμαυρους» με την ΑΕΚ να κάνει την πρώτη επαφή μαζί του προκειμένου να «βολιδοσκοπήσει» την πρόθεση του παίκτη και αν το επιθυμεί να γίνει... κάτοικος Άνω Λιοσίων τη νέα σεζόν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα