ΑΕΚ: Προανήγγειλε παραμονή Κουζμίνσκας με... Breaking Bad

ΑΕΚ: Προανήγγειλε παραμονή Κουζμίνσκας με... Breaking Bad

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

bet365

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία για την ανανέωση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, τον οποίο και προανήγγειλε με ανάρτησή της μέσω... Breaking Bad.

Η επιθυμία της ΑΕΚ Betsson ήταν εξ αρχής φανερή σχετικά με την υπόθεση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και του το έδειξαν έμπρακτα, με τον Λιθουανό τελικά να παίρνει την απόφαση για την παραμονή του, όπως μαρτύρησαν τα social media της ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα με τους τίτλους από τη γνωστή σειρά «Breaking Bad» και με τα αρχικά του ονόματός του, η ΑΕΚ έδειξε με τον τρόπο της πως ο Κουζμίνσκας υπέγραψε και θα παραμείνει στον σύλλογο και το ρόστερ. Οι διαπραγματεύσεις όλο αυτό το διάστημα είχαν καλό τέλος και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» κράτησαν τον μοναδικό ξένο που ήθελαν να έχουν μαζί τους και στη χρονιά που έρχεται. Φυσικά η υπογραφή του, δίνει την ευκαιρία πλέον στο να συνεχιστεί ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης σεζόν, με ένα από τα ονόματα τα οποία βρίσκονται στο τραπέζι να 'ναι και αυτό του Λουκ Σίκμα, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Την περασμένη χρονιά σε 9 παιχνίδια του BCL, ο Κουζμίνσκας μέτρησε 17.3 πόντους με 5.7 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο, στα 24 λεπτά που πατούσε παρκέ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα