Το συγκινητικό αντίο του Αμπόσι: «Με έκαναν να νιώσω τον Ολυμπιακό οικογένεια μου»

Το συγκινητικό αντίο του Αμπόσι: «Με έκαναν να νιώσω τον Ολυμπιακό οικογένεια μου»

Βενιαμίν Αμπόσι στον Ολυμπιακό
Ο Βενιαμίν Αμπόσι αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με μία δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» ως οικογένεια.

Ο Βενιαμίν Αμπόσι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα καθώς από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι παίκτης του κολεγίου του Σαν Φρανσίσκο, κάνοντας με αυτόν το τρόπο το πρώτου του βήμα στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος, με μία ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να πει το δικό του αντίο στον Ολυμπιακό, εκεί όπου βρισκόταν τα τελευταία 6 χρόνια. Μάλιστα δήλωσε ευγνώμων για τα όσα έζησε με τους «ερυθρόλευκους» ενώ χαρακτήρισε την ομάδα του Πειραιά ως οικογένειά του.

«Νιώθω ευγνώμων για αυτά τα υπέροχα 6 χρόνια, που ήμουν μέλος του μεγάλου συλλόγου του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε προπονητή, γυμναστή, φυσικοθεραπευτή ,γιατρό και τα μέλη της διοίκησης για όλα αυτά που μου προσέφεραν. Έμαθα πολλά αυτά τα χρόνια και με βοήθησαν απίστευτα πολύ, εντός και εκτός γηπέδου. Είχα την τιμή να είμαι μέλος της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης τα τελευταία δυο χρόνια , ζώντας πολλές φανταστικές στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες. Οι άνθρωποι της ομάδας όπως και ο κόσμος της ήταν πάντα δίπλα μου, και με έκαναν να νιώσω τον Ολυμπιακό, οικογένεια μου. Ευχαριστώ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! Και θα προσπαθώ να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος, όπως μου μάθατε».

@Photo credits: eurokinissi, ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα