Περιστέρι: Παίρνει Σι Τζέι Χάρις

Περιστέρι: Παίρνει Σι Τζέι Χάρις

Χάρις

bet365

Ενίσχυση στα γκαρντ για το Περιστέρι bwin, αφού θα κάνει δικό του τον Σι Τζέι Χάρις που αγωνίστηκε στη Χολόν τη σεζόν που πέρασε.

Τον δρόμο που χάραξε στις προηγουμένες επιτυχημένες σεζόν θέλει να συνεχίσει το Περιστέρι bwin. Ο Γιώργος Λιμνιάτης διαδέχθηκε τον Βασίλη Σπανούλη στην άκρη του πάγκου και οι Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης θέλουν να γεμίσουν ποιοτικά το ρόστερ τους ενόψει της δύσκολης σεζόν που έρχεται και φυσικά θα τους βρει ξανά στο BCL, εκεί όπου πέρυσι έφτασαν μέχρι το Final Four.

Οι Περιστεριώτες ενισχύονται στα γκαρντ, αφού για χάρη τους θα έρθει στην Ελλάδα ο Σι Τζέι Χάρις. Με αυτόν τον τρόπο θα δυναμώσει η περιφέρεια της ελληνικής ομάδας. Ο Αμερικανός θα δώσει λύσεις τόσο στη θέση του point guard όσο και εκείνη του shooting guard.

Τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Χολόν. Στο εγχώριο πρωτάθλημα είχε 10.6 πόντους, 4.3 ασίστ και 2.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ στο BCL είχε 12.4 πόντους, 4.4 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Μπουργκ, Ρίγα, Λούντβιγκσμπουργκ, Τουρκ Τέλεκομ και Ούλμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα