Άρης: Ενεργοποιείται το συμβόλαιο του Μάικ Μάιλς

Άρης: Ενεργοποιείται το συμβόλαιο του Μάικ Μάιλς

Ο Μάιλς

bet365

Ο Μάικ Μάιλς είχε φανταστεί διαφορετικά την παρουσία του στο summer league του ΝΒΑ και καθώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τα περίμενε σε περίπου 48 ώρες θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Άρη.

Πρόκειται για τον όρο που συμπεριλήφθηκε στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο οποίος έδινε το δικαίωμα στον Μάικ Μάιλς να κάνει opt out σε περίπτωση που εξασφάλιζε εγγυημένο συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ μέχρι τις 25 Ιουλίου. Στην πραγματικότητα, τούτο φαινόταν από δύσκολο έως απίθανο οπότε οι «κίτρινοι» δεν είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό στην αποδοχή αυτού του όρου. Επιβεβαιώθηκαν γιατί ο νεαρός combo guard πήρε ελάχιστες ευκαιρίες αγωνιζόμενος με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς.

Με εξαίρεση τον πέμπτο και τελευταίο αγώνα όπου ήταν στο παρκέ για σχεδόν 17 αγωνιστικά λεπτά αλλά με 1/7 σουτ, τέσσερα ριμπάουντ και δύο ασίστ μάλλον δεν είχε την εικόνα που θα ήθελε και κυρίως τον χρόνο. Συνολικά στο summer league έπαιξε στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια και συνολικά, κάτι παραπάνω από 30 αγωνιστικά λεπτά με έξι πόντους και 3/15 σουτ. Μέσα από τον περιορισμένο χρόνο του φάνηκε εξάλλου ότι δεν ήταν στους παίκτες που σκέφτονται οι Ρόκετς για την παροχή two way contract.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα