Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: «Αυτό δεν είναι προτροπή βίας;»

Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: «Αυτό δεν είναι προτροπή βίας;»

Γιαννακόπουλος

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνέχισε να «απαντάει» στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο αναφορικά με τα όσα ανέφεραν κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Σάσα Βεζένκοβ.

Τα όσα είπαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητα και ασχολίαστα από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.

Μετά τα πρώτα «stories» του στο Instagram αναφορικά με το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ και την ατάκα ότι «ο ένας Ελληνοποιεί ό,τι του αρέσει» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνέχισε να «απαντάει» στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Συγκεκριμένα ανέφερε αρχικά: «Και κάτι επί προσωπικού αφού πάλει ασχολείσαι μαζί μου ενώ δεν σε βλέπω. Το να προσπαθείς να πείσεις του οπαδούς σου ότι βάζεις πιο πολλά λεφτά από εμένα ενώ εγώ προσπαθώ να φτιάξω έναν οργανισμό που είναι σύντομα αυτάρκης πραγματικά με ξεπερνάει. Αν εσύ νιώθεις μάγκας για τα τσουβάλια λεφτά που έχεις βάλει και συνεχίζεις να βάζεις τι να πω... Εγώ νιώθω μ@@@ας για τα δικά μου τσουβάλια όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ θέλω να κερδίζω μέσα έξω από το γήπεδο αλλά και να συνεισφέρω στην άνοδο όλου του αθλήματος. Εκεί είναι η μαγκιά... αλλά και όλη διαφορά μας».

Και συνέχισε λίγο αργότερα.: «Σε μια παρουσίαση παίκτη, δεν θεωρείται προτροπή σε βία και δυσφήμιση το να αναφέρεις ότι αντίπαλη ομάδα πήρε με παράνομη παραχώρηση από το κράτος ένα γήπεδο;;; Πόσο δε όταν σου παταχωρούσαν ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ το σεφ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα