Πανιώνιος: Χορήγηση Γενικής Αδειοδότησης στην ΚΑΕ από τον ΕΣΑΚΕ

Newsroom
Πανιώνιος: Χορήγηση Γενικής Αδειοδότησης στην ΚΑΕ από τον ΕΣΑΚΕ

bet365

Ο Πανιώνιος ενημέρωσε τον κόσμο του πως εγκρίθηκε ο φάκελος της ομάδας για την επιστροφή της στην Stoiximan Basket League.

Ήταν τυπικό, αλλά πλέον ο Πανιώνιος θα βρίσκεται και επίσημα στην Stoiximan Basket League της νέας σεζόν. Οι κυανέρυθροι κέρδισαν την άνοδο τους και πλέον εγκρίθηκε και ο φάκελος τους. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Γενικής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, κατόπιν μυστικής της διάσκεψης την Τετάρτη 25/7 αποφάσισε να χορηγήσει στην ομάδα την Γενική Αδειοδότηση πρώτου σταδίου δεύτερης διαδικασίας για συμμετοχή στην Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενημερώνει ότι η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Γενικής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, κατόπιν μυστικής της διάσκεψης την Τετάρτη 25/7 αποφάσισε να της χορηγήσει την Γενική Αδειοδότηση πρώτου σταδίου δεύτερης διαδικασίας για συμμετοχή στην Basket League.

Η Επιτροπή εξέτασε την αίτηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για τη χορήγηση της Γενικής Αδειοδότησης και μελέτησε τα υποβληθέντα έγγραφα και σκέφτηκε σύμφωνα με τον Κανονισμό του άρθρου 105 παρ.4 του Νόμου 2725/1999.

 

Κατόπιν τούτων αποφάσισε ότι η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πληροί τις προϋποθέσεις του Κανονισμού οπότε φυσιολογικά κι αναμενόμενα της χορήγησε τη Γενική Αδειοδότηση πρώτου σταδίου δεύτερης διαδικασίας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επιστρέφει δυναμικά, με φερεγγυότητα, διαφάνεια και σχέσεις εμπιστοσύνης στα «μεγάλα σαλόνια» του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα