ΑΕΚ: Κυνηγάει την περίπτωση του Χάντερ Χέιλ

ΑΕΚ: Κυνηγάει την περίπτωση του Χάντερ Χέιλ

Ο Χάντερ Χέιλ.

bet365

Ο Χάντερ Χέιλ αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα με τον Προμηθέα Πατρών και η περίπτωσή του απασχολεί την ΑΕΚ που είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση για τον Αμερικανό γκαρντ.

Η περίπτωση του Χάντερ Χέιλ ήλθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ που θέλει να ενισχύσει την περιφέρειά της με τον Αμερικανό γκαρντ ο οποίος συστήθηκε πέρσι στο ελληνικό κοινό με τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών.

Ο Χέιλ έχει αναδειχτεί back-to-back πρώτος σκόρερ στην Αδριατική Λίγκα με την Μπόρατς Τσάτσακ και στην Basket League με τον Προμηθέα.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση καθώς τον διεκδικούν πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών η Ντουμπάι BC που αποτελεί τη βασική αντίπαλο της ΑΕΚ στην προσπάθειά της να αποκτήσει τον Χέιλ.

Σε κάθε περίπτωση, στην «Ένωση» είναι αποφασισμένοι να «κυνηγήσουν» τον Χέιλ, σε σημείο υπέρβασης αναφορικά με τα φετινά οικονομικά δεδομένα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 16.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα στη Stoiximan Basket League και 17.6 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 1.6 κλεψίματα στο Basketball Champions League με τον Προμηθέα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα