ΑΕΚ: Στα «κιτρινόμαυρα» ο Χάντερ Χέιλ

ΑΕΚ: Στα «κιτρινόμαυρα» ο Χάντερ Χέιλ

Ο Χάντερ Χέιλ με τη φανέλα του Προμηθέα

bet365

Τα τυπικά απομένουν πλέον για την ανακοίνωση του Χάντερ Χέιλ από την ΑΕΚ.

Σε οριστική συμφωνία φαίνεται πως έχει έρθει η ΑΕΚ Betsson με τον Χάντερ Χέιλ, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα», ύστερα από την περυσινή του χρονιά στον Προμηθέα Πατρών.

Οι τυπικές λεπτομέρειες απομένουν ώστε να υπάρξει η ανακοίνωση από την πλευρά της «βασίλισσας», με την ανακοίνωση να αναμένεται από τη Δευτέρα (12/8). Η ΑΕΚ έκανε δικό της τον Αμερικάνο γκαρντ πραγματοποιώντας οικονομική υπέρβαση καθώς δεν ήταν λίγες οι ομάδες που τον ήθελαν, ανάμεσα σε αυτές και η Ντουμπάι BC.

Μάλιστα η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» του πρόσφερε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια που έχουν υπογραφτεί την τελευταία δεκαετία στην Ένωση. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χέιλ σημείωσε 16.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα στη Stoiximan Basket League και 17.6 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 1.6 κλεψίματα στο Basketball Champions League με τον Προμηθέα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα