Άρης: Η απόφαση για τον Λαζέφσκι και ο Ντόνοβαν Κλέι

Άρης: Η απόφαση για τον Λαζέφσκι και ο Ντόνοβαν Κλέι

Ο Άρης

bet365

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε για το Καρπενήσι και ο Νέιτ Λαζέφσκι συμπεριλήφθηκε σ’ αυτή όπως και ο Αμερικανός Ντόνοβαν Κλέι ο οποίος βρίσκεται υπό δοκιμή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις για τη συμπλήρωση του ρόστερ της επόμενης περιόδου καθώς απομένει να αποκτηθούν δύο ψηλοί και προς αυτήν την κατεύθυνση ο Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται εν αναμονή απαντήσεων. Στην αποστολή η οποία αναχώρησε για το Καρπενήσι για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας συμπεριλήφθηκε και ο Νέιτ Λαζέφσκι, γεγονός το οποίο ερμηνεύεται και ως απόφαση εφαρμογής προγράμματος θεραπειών στον Αμερικανό φόργουορντ καθώς ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών.

Επί της συγκεκριμένης υπόθεσης, οι «κίτρινοι» και ο Αμερικανός καλούνται να αποφασίσουν αν θα επιμείνουν στη θεραπευτική αγωγή με κίνδυνο εμφάνισης του προβλήματος στη διάρκεια της σεζόν ή αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η οποία θα τον οδηγήσει σε απουσία τουλάχιστον δύο μηνών. Καθώς ο Νέιτ Λαζέφσκι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, προφανώς αυτό σημαίνει ότι επέλεξαν τη θεραπευτική αγωγή.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο 23χρονος φόργουορντ, Ντόνοβαν Κλέι, ο οποίος αποφοίτησε φέτος από το Missouri State και προπονείται με την ομάδα στις τελευταίες ημέρες. Το πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών περιλαμβάνει τη συμμετοχή του στην προετοιμασία και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα υπογράψει συμβόλαιο. Στην τελευταία κολεγιακή χρονιά του, ο Κλέι είχε 12.7 πόντους και 5.8 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα