Ραντούλιτσα: Διαδικτυακή επίθεση των Κοσοβάρων στον σέντερ του Αμαρουσίου!

Ραντούλιτσα: Διαδικτυακή επίθεση των Κοσοβάρων στον σέντερ του Αμαρουσίου!

Ραντούλιτσα: Διαδικτυακή επίθεση των Κοσοβάρων στον σέντερ του Αμαρουσίου!

bet365

Το Μαρούσι θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στους ομίλους του FIBA Europe Cup κόντρα στην Πέτζα από το Κόσοβο και το σχόλιο του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ότι «το Κόσοβο και τα Μετόχια είναι Σερβία» προκάλεσε... διπλωματικό επεισόδιο στο Instagram.

Το Κόσοβο αποτελεί ιερή γη για τους Σέρβους ενώ τα γεγονότα των τελευταίων δεκαετιών φέρνουν συνεχώς στο προσκήνιο την πολύπαθη και πολυτάραχη αυτή περιοχή των Βαλκανίων και τη διαμάχη Σέρβων και Αλβανών.

Εκεί βρίσκονται σερβικές εκκλησίες και μοναστήρια των Μέσων Χρόνων ενώ η περιοχή συνδέεται επίσης με την πιο ηρωική παράδοση του σερβικού λαού, τη Μάχη του Κοσσυφοπεδίου το 1389.

Το Μαρούσι, λοιπόν, θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στους ομίλους του FIBA Europe Cup κόντρα στην Πέτζα από το Κόσοβο. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 24 Σεπτεμβρίου, με τη ρεβάνς να ακολουθεί στις 27 του μήνα.

Στο μεταξύ, το σχόλιο του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στην ανάρτηση της ΚΑΕ Μαρούσι με το ρόστερ της σεζόν 2024/25 ότι «το Κόσοβο και τα Μετόχια είναι Σερβία» προκάλεσε τη διαδικτυακή επίθεση των Κοσοβάρων με ύβρεις και απειλές στον Σέρβο σέντερ της ομάδας των βορείων προαστίων!

1

Μάλιστα η αναφορά του Ραντούλιτσα έγινε θέμα σε Μέσα στο Κόσοβο.

4

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα