Περιστέρι, μεταγραφές: Υπέγραψε ο Τζάρελ Έντι

Περιστέρι, μεταγραφές: Υπέγραψε ο Τζάρελ Έντι

Περιστέρι, μεταγραφές: Υπέγραψε ο Τζάρελ Έντι

bet365

Το Περιστέρι συμφώνησε με τον Αμερικάνο φόργουορντ Τζάρελ Έντι (32χρ., 2.01), σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.

Ο Τζάρελ Έντι είναι παίκτης της ΚΑΕ Περιστέρι, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, με τον 32χρονο φόργουορντ να μπαίνει στο ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Λιμνιάτη, για να προσθέσει εμπειρία, αλλά και αξιόπιστο σουτ.

Ο Έντι, γεννημένος στην Τάμπα της Φλόριντα, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τους Όστιν Σπερς (θυγατρική των Σαν Αντόνιο Σπερς) τη σεζόν 2014-2015.

Στο ΝΒΑ αγωνίστηκε σε Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, Φοίνιξ Σανς, Μπόστον Σέλτικς και Σικάγο Μπουλς, προτού περάσει στην Ευρώπη. Από το Στρασβούργο και τη Μούρθια, βρέθηκε στη Φενέρμπαχτσε της EuroLeague (2020-2021), όπου μέτρησε 5.9 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 44.9% στα τρίποντα (44/98) σε 32 αγώνες.

Μετά από περάσματα σε Μπούργος και Κόνιασπορ, πέρσι αγωνίστηκε στη ρουμανική Κλουζ (με 10.2 πόντους, 3.8 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ στο EuroCup). Μαζί της κέρδισε το Κύπελλο και αναδείχθηκε MVP των τελικών του πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα