Άρης: Απρόοπτο με Μάικ Μάιλς, επιστρέφει στις ΗΠΑ προτού συμπληρώσει μήνα στους «κιτρινόμαυρους»!

Άρης: Απρόοπτο με Μάικ Μάιλς, επιστρέφει στις ΗΠΑ προτού συμπληρώσει μήνα στους «κιτρινόμαυρους»!

Ο Μάικ Μάιλς στον Άρη

bet365

Ο Μάικ Μάιλς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη, μόλις λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους «κιτρινόμαυρους» και η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητά νέο γκαρντ.

Ο Μάικ Μάιλς Τζούνιορ ανακοινώθηκε από τον Άρη στις 26 Ιουλίου ωστόσο όπως όλα δείχνουν, ο 21χρονος γκαρντ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους» και η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ξανά στην αναζήτηση παίκτη.

Τις πρώτες ημέρες που έφτασε στην Ελλάδα αντιμετώπισε θέμα με μία ίωση, η οποία μάλιστα τον ανάγκασε να μην πάει στο Καρπενήσι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο ίδιος ύστερα από μερικές ημέρες ενσωματώθηκε με το υπόλοιπο ρόστερ του Γιάννη Καστρίτη ωστόσο τα προβλήματα συνεχίστηκαν. Μάλιστα ο ίδιος εξέφρασε τα παράπονά του για το γεγονός ότι δεν ήταν χαρούμενος με την παραμονή και ζήτησε να φύγει, με τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» να του δίνει ειδική άδεια ώστε να γυρίσει στις ΗΠΑ.

Η διοίκηση του Άρη πάντως δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του, προφανώς για να αποφύγει ενδεχόμενη συμφωνία του παίκτη με άλλη ομάδα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά όπου ο Μάιλς υπέγραψε με ομάδα εκτός της πατρίδας του, έχοντας περάσει όλα τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

@Photo credits: Aris BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα