Μαρούσι: Πρώτη με όνειρα και εννιά νέα πρόσωπα

Μαρούσι: Πρώτη με όνειρα και εννιά νέα πρόσωπα

Οι 9 νέοι παίκτες του Αμαρουσίου.

bet365

Το Μαρούσι έκανε την πρώτη προπόνηση της σεζόν, με τον Νίκο Βετούλα να καλωσορίζει νέους και παλιούς παίκτες σε μία σεζόν με διπλές υποχρεώσεις.

Στο Μαρούσι έπεσαν με τα... μούτρα στη δουλειά. Η σεζόν 2024-2025 είναι ιδιαίτερα απαιτητική για την ομάδα των Βορείων Προαστίων, αφού αρχικά θα έχει δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις για το FIBA Europe Cup, απέναντι στην Πέγια από το Κόσοβο, οι οποίες θα καθορίσουν αν το Μαρούσι θα έχει και για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν διπλές υποχρεώσεις.

«Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική χρονιά. Πάνω από όλα είναι να υπάρχει υγεία. Σε συνεργασία με την διοίκηση και με γνώμονα την επιθυμία να κάνει η ομάδα μας βήματα προόδου, συμπληρώσαμε νωρίς το ρόστερ με παιδιά που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Αισθάνομαι ότι έγινε το καλύτερο δυνατόν. Πλέον είναι στο χέρι μας να δουλέψουμε με συνέπεια για να εμφανιστούμε όπως πρέπει στις επίσημες υποχρεώσεις μας που ξεκινούν με δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Με εννέα καινούργια πρόσωπα, το πιο σημαντικό στην διαδικασία που έχουμε μπροστά μας είναι να κάνουμε σύμμαχο το χρόνο. Θεωρώ ότι η εμπειρία της περσινής σεζόν μας έχει βοηθήσει πολύ όλους. Πλέον δεν είμαστε νεοφώτιστοι και όλοι ξέρουν ότι το Μαρούσι είναι μια ομάδα με ιστορία. Τα υπόλοιπα καλούμαστε να τα δείξουμε στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Νίκου Βετούλα.

Μοναδικός απόντας από την πρώτη ήταν ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος έχει άδεια να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις.

Στο κλειστό βρέθηκαν τόσο οι... παλιοί (Στασινός, Νικολαϊδης, Γιαννόπουλος, Ιορδάνου), όσο και τα εννιά νέα πρόσωπα του ρόστερ, ο Γιώργος Τανούλης, ο Καμ Ρέινολντς, ο Τζέι Ναγκλ, ο Σίριλ Λάνγκεβαϊν, ο Ίσμαελ Σανόγκο, ο Φρίντρικσον, ο Γιάννης Καρακώστας, ο Τζόναθαν Στόουβ και ο Σπύρος Σιούντρης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα