Κολοσσός, μεταγραφές: Ανακοινώθηκε ο Παύλος Γιακάι

Κολοσσός, μεταγραφές: Ανακοινώθηκε ο Παύλος Γιακάι

Ο Παύλος Γιακάι.

bet365

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Παύλο Γιακάι (18χρ., 1.98).

Η μεταγραφική ενίσχυση του Κολοσσού Ρόδου, ενόψει μιας απαιτητικής σεζόν με διπλές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και BCL, συνεχίζεται.

Οι Ροδίτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 18χρονου Παύλου Γιακάι, ο οποίος αποτέλεσε μέλος της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Γιακάι στον Κολοσσό

Ο Κολοσσός H Hotels Collection βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με τον ταλαντούχο αθλητή Παύλο Γιακάι, ο οποίος θα είναι μέλος της ανδρικής μας ομάδας.

Ο Παύλος Γιακάι, γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 2006 στη Ρόδο και προερχόμενος από τις ακαδημίες του ΑΟ Κολοσσός, αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, όπου κατάφερε να διακριθεί, κατακτώντας το πρωτάθλημα εφήβων την περσινή σεζόν.

Καλωσορίζουμε τον Παύλο Γιακάι στην οικογένεια του Κολοσσού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο ξεκίνημα της καριέρας του.

@Photo credits: Kolossos Rodou BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα