Πανιώνιος: Χωρίς κόσμο στην πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Σπύρος Μαρκεζίνης
Πανιώνιος: Χωρίς κόσμο στην πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League

bet365

Ο Πανιώνιος τιμωρήθηκε για τα όσα είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή στα Play Off της Elite League. Χωρίς τον κόσμο της η ομάδα της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Πανιώνιος πριν από μερικούς μήνες πανηγύρισε την άνοδο στη Stoiximan Basket League επικρατώντας στον αγώνα των Play Off του Ηρακλή, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το «εισιτήριο» για τη μεγάλη κατηγορία.

Όσα συνέβησαν ωστόσο μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων φαίνεται πως θα στερήσουν τη δυνατότητα από τους φιλάθλους του συλλόγου από τη Νέα Σμύρνη να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου.

Μέσα από ανακοίνωσή του ο «Ιστορικός» έκανε γνωστό πως θα διεκδικήσει την ακύρωση της απόφασης ενώ στη συνέχεια της γίνεται λόγος για αρκετές «συζητήσιμες αποφάσεις.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

Με ιδιαίτερη απορία και δυσάρεστη έκπληξη ενημερωθήκαμε μέσω της απόφασης του ανεξάρτητου Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ότι η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα στερηθεί του δικαιώματος να αγωνιστεί παρουσία φιλάθλων της, στην πρεμιέρα της Basket League κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (5 ή 6/10) με αφορμή γεγονότα που συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Ο.Κ Άνω Λιοσίων στις 19/5.
Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση η οποία ουσιαστικά τιμωρεί την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κρίνοντάς την ως γηπεδούχο (!) σε μια εκδήλωση που προφανώς δεν είναι και όπου την αποκλειστική ευθύνη για τα μέτρα ασφαλείας την έχει η διοργανώτρια αρχή, δηλαδή η ΕΟΚ!

Επομένως με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ιστορία του Συλλόγου και τον φίλαθλο κόσμο αλλά κι επειδή ουδέποτε θα συμβιβαστούμε με οτιδήποτε παράλογο, θα διεκδικήσουμε την ακύρωση της απόφασης εξαντλώντας κάθε νόμιμο ένδικο μέσο προκειμένου να καταρριφθεί το σκεπτικό της, που αντιβαίνει κάθε έννοια λογικής και δημιουργεί επικίνδυνο δεδικασμένο.

Έχουμε γίνει μάρτυρες αρκετών «συζητήσιμων» αποφάσεων, αλλά πλέον μπαίνει ένα τέλος. Οριστικό κι αμετάκλητο.

Και μια απαραίτητη επισήμανση: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ο νόων νοείτο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα