Περιστέρι: «Πάτησε» Ελλάδα ο Πάτον

Περιστέρι: «Πάτησε» Ελλάδα ο Πάτον

Newsroom
Τζάστιν Πάτον και Σοφία Κλιγκοπούλου

bet365

Ο Τζάστιν Πάτον προσγειώθηκε σήμερα (23/8) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Περιστερίου, αφότου υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής (23/8) ο Τζάστιν Πάτον, ο οποίος αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδος του Περιστερίου. Ο Αμερικανός σέντερ θα περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Λιμνιάτη.

Τον 27χρονο Αμερικανό υποδέχθηκε η Team Manager της ομάδος Σοφία Κλιγκοπούλου.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου

Έφτασε ο Πάτον για το Περιστέρι Domino’s
Ο Τζάστιν Πάτον αφίχθη το πρωΐ της Παρασκευής (23/8) στην Αθήνα για λογαριασμό του Περιστερίου Domino’s. Τον 27χρονο σέντερ υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η team manager της ομάδας Σοφία Κλιγκοπούλου.

Ο Τζάστιν Πάτον αναμένεται να περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Λιμνιάτη. Ο Αμερικανός σέντερ θα ενισχύσει με την παρουσία του την ρακέτα της ομάδας.

Επίσης την προσεχή Κυριακή (25/8) αναμένεται στην Αθήνα ο Τζάρελ Έντι, προκειμένου και εκείνος να μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Περιστερίου Domino’s.

@Photo credits: ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα