Τανούλης: «Μεγάλη τιμή να δείξει ενδιαφέρον για εμένα το Μαρούσι» (vid)

Τανούλης: «Μεγάλη τιμή να δείξει ενδιαφέρον για εμένα το Μαρούσι» (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Γιώργος Τανούλης

bet365

Ο Γιώργος Τανούλης τόνισε το πόσο τιμητικό είναι για τον ίδιο ότι θα παίξει στο Μαρούσι ενώ αναφέρθηκε στην καλή σχέση που έχει με τον Χάρη Γιαννόπουλο.

Ο Γιώργος Τανούλης την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα φοράει τη φανέλα του Αμαρουσίου, έχοντας παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό με σκοπό να αποκτήσει περισσότερα λεπτά παιχνιδιού.

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο σύλλογος των Βορείων προαστίων, ο νεαρός σέντερ είχε την ευκαιρία να συστηθεί στους φιλάθλους της ομάδας του Νίκου Βετούλα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πόσο τιμητικό είναι για τον ίδιο το να φοράει τη φανέλα του Αμαρουσίου ενώ αποκάλυψε ότι στον ελεύθερό του χρόνο πηγαίνει για καφέ με τον Χάρη Γιαννόπουλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα του Αμαρουσίου. Ήταν μεγάλη τιμή να δείξει ενδιαφέρον για εμένα μια ομάδα που έχει κάνει μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες. Σίγουρα ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα το ότι ξέρω τον κόουτς από τις αντίπαλες αναμετρήσεις τόσα χρόνια. Από εκεί και πέρα για τις πρώτες μου εντυπώσεις από εδώ: Είναι τρομερό το περιβάλλον, η ομάδα εκπέμπει υγεία, τα παιδιά είναι καταπληκτικά, το κλίμα είναι καταπληκτικό. Αυτό είναι κάτι που σε βοηθάει να δίνεις κάθε ημέρα τον καλύτερό σου εαυτό.

Οι στόχοι που έχει η ομάδα δεν είναι τίποτα άλλο από το να ζούμε στο σήμερα. Κάθε μέρα δουλεύουμε με κύριο στόχο να γίνουμε καλύτεροι και από εκεί και πέρα θα έρθουν μόνο τα καλύτερα.

Από εμένα ως παίκτη, δεν θέλω να σας υποσχεθώ πολλά. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω το 100% και θα έχω πλήρη αφοσίωση στην ομάδα, έτσι ώστε να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να ανταποδώσω το ενδιαφέρον που μου έδειξαν οι άνθρωποι και ο οργανισμός για εμένα.

Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, είτε θα διαβάσω κάποιο βιβλίο, είτε θα δω κάποιο ματς ποδοσφαίρου - που είμαι φανατικός φίλαθλος - είτε θα πάω για κανέναν καφέ με τον Χάρη τον Γιαννόπουλο. Το τελευταίο επιλέγω να το κάνω όσο το δυνατόν λιγότερο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα