Πουλιανίτης: «Πραγματοποιούμε μια νέα αρχή, γεμάτη φιλοδοξίες και όνειρα»

Πουλιανίτης: «Πραγματοποιούμε μια νέα αρχή, γεμάτη φιλοδοξίες και όνειρα»

Newsroom
Ο Στέλιος Πουλιανίτης

bet365

Το Περιστέρι πραγματοποιεί μία νέα αρχή, συμπληρώνοντας μία εβδομάδα προετοιμασίας, όπως παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο Στέλιος Πουλιανίτης.

Μία εβδομάδα προπονήσεων έκλεισε στο Περιστέρι, με την ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη να συνεχίζει τη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Και τον Στέλιο Πουλιανίτη, που βρίσκεται για τρίτη σεζόν στην ομάδα, να δίνει το σύνθημα για μία νέα αρχή, μετά τη διετία του Βασίλη Σπανούλη στο... τιμόνι.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε στο γήπεδο με το Περιστέρι Domino’s. Πραγματοποιούμε μια νέα αρχή, γεμάτη φιλοδοξίες και όνειρα.

Ξεκινάμε από το μηδέν και θέλουμε να κάνουμε καινούργια πράγματα βάζοντας τα δυνατά μας. Είμαστε εδώ για τον κόσμο και πιστεύουμε ότι και ο κόσμος θα είναι εδώ για μας φέτος, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο που μπορούμε» ανέφερε ο Έλληνας γκαρντ.

Με τους Περιστεριώτες να περιμένουν και την άφιξη του Τζάρελ Έντι (Δευτέρα 26/8) ώστε να βάλουν τα θεμέλια ενόψει της απαιτητικής σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα