Πανιώνιος: Αγιασμός και ανοιχτή προπόνηση την Τετάρτη (28/8)

Newsroom
Πανιώνιος: Αγιασμός και ανοιχτή προπόνηση την Τετάρτη (28/8)

bet365

Ο Πανιώνιος με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό του, πως την Τετάρτη (28/8) θα γίνει αγιασμός ενώ θα πραγματοποιηθεί και ανοιχτή προπόνηση στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας»

Ο Πανιώνιος προετοιμάζεται ενόψει της επικείμενης σεζόν, με τον «Ιστορικό» να έχει ως στόχο να παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο στην Stoiximan Basket League.

Πανιώνιος: Τα φιλικά προετοιμασίας με... άρωμα Stoiximan Basket League

Με επίσημη ανακοίνωση της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ, η προπόνηση της Τετάρτης (28/8) είναι ανοιχτή για όσους επιθυμούν να δουν από κοντά την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη και να πάρουν μια...γεύση ενόψει της νέας σεζόν. Νωρίτερα την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και ο ετήσιος αγιασμός του τμήματος.

Υπενθυμίζουμε πως το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας για όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι των Play Off της Elite League με τον Ηρακλή στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα