Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Αμερικανό Τζέιμς Μπανκς

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Αμερικανό Τζέιμς Μπανκς

Ο Μπανκς

bet365

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον Αμερικανό σέντερ Τζέιμς Μπανκς (26, 2.08) και καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε προφορικό επίπεδο απομένει η διευθέτηση των διαδικαστικών για να γίνει παίκτης της ομάδας.

Ο Άρης ήταν στην αγορά αναζητώντας έναν ακόμη ψηλό για να κλείσει τη φροντ λάιν κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτός θα είναι ο 26χρονος Τζέιμς Μπανκς. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει σημαντικά και απομένει η διευθέτηση των διαδικαστικών για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ο Μπανκς αποφοίτησε από το Τζόρτζια Τεκ έχοντας 9.4 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 2.45 κοψίματα ανά μέσο όρο. Το τελευταίο στοιχείο τον αντιπροσωπεύει περισσότερο ως παίκτη καθώς τον διακρίνει η ικανότητά του στη ρακέτα παράλληλα με τα «τελειώματα» στις pick n’ roll φάσεις.

Στην τελευταία τριετία αγωνίστηκε στην G League έχοντας συνολικά έξι πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ και 1.6 κοψίματα κατά μέσο όρο σε σύνολο 71 αγώνων. Μεσολάβησε και η παρουσία του στο ισραηλινό Πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα από τη Χαποέλ Μπερ Σεβά – από εκεί τον γνωρίζει ο Γιάννης Καστρίτης – όπου σε 17 αγώνες είχε 5.1 πόντους πέντε ριμπάουντ και 1.6 κοψίματα ανά αγώνα.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα