Περιστέρι: «Πάτησε» Ελλάδα ο Τζάρελ Έντι

Περιστέρι: «Πάτησε» Ελλάδα ο Τζάρελ Έντι

Newsroom
Τζάρελ Έντι

bet365

Ο Τζάρελ Έντι προσγειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/8) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Περιστερίου.

Έφτασε στην χώρα μας το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Περιστερίου, Τζάρελ Έντι. Ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Λιμνιάτη.

Τον πρώην NBAer υποδέχθηκε για λογαριασμό του Περιστερίου η Σοφία Κλιγκοπούλου, team manager της ομάδος.

Ο Τζάρελ Έντι στην Αθήνα για το Περιστέρι

Στην Αθήνα ο Έντι για το Περιστέρι Domino’s
Ο Τζάρελ Έντι έφτασε το πρωΐ της Δευτέρας (26/8) στην Αθήνα για λογαριασμό του Περιστερίου Domino’s.Ο 33χρονος φόργουορντ αφίχθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον υποδέχθηκε η team manager της ομάδας Σοφία Κλιγκοπούλου.

Ο Τζάρελ Έντι θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Περιστερίου Domino’s Γιώργου Λιμνιάτη.Στο μεταξύ, μετά το ρεπό της Κυριακής (25/8) οι παίκτες της ομάδας επιστρέφουν στο γήπεδο τη Δευτέρα (26/8) πραγματοποιώντας διπλή προπόνηση (πρωΐ και απόγευμα).

Μάλιστα στην απογευματινή προπόνηση θα συμμετάσχει και ο Τζάστιν Πάτον. Ο 27χρονος σέντερ που ήρθε στην Αθήνα την Παρασκευή (23/8) θα μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας της υπόλοιπης ομάδας.

@Photo credits: ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα