Άρης: Στα «κιτρινόμαυρα» ο Τζέιμς Μπανκς (vid)

Άρης: Στα «κιτρινόμαυρα» ο Τζέιμς Μπανκς (vid)

Μπανκς

bet365

Ο Τζέιμς Μπανκς αποτελεί παίκτη του Άρη ενόψει της νέας σεζόν και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από πλευράς της «κίτρινης» ΚΑΕ.

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Τζέιμς Μπανκς, ο οποίος θα «γεμίσει» την «ρακέτα» της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδοο.

Η ΚΑΕ Άρης επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ (26χρ., 2.08μ.) και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και η επισημοποίηση του deal προκειμένου να λήξει θετικά η υπόθεση και ο παίκτης να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Με την απόκτηση του Τζέιμς Μπανκς ουσιαστικά κλείνει και το ρόστερ της ομάδας, με τον Έλληνα τεχνικό να συνεχίζει την προετοιμασία περιμένοντας το τζάμπολ των επίσημων αγώνων και πιο συγκεκριμένα τη διεξαγωγή του Super Cup στη Ρόδο (28-29/9) και δη το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR στον έναν ημιτελικό.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα