ΠΑΟΚ: «Δεν είναι εύκολο με δέκα νέους παίκτες και νέο προπονητή, αλλά θα προσπαθήσουμε»

ΠΑΟΚ: «Δεν είναι εύκολο με δέκα νέους παίκτες και νέο προπονητή, αλλά θα προσπαθήσουμε»

Newsroom
O Καντσελιέρι

bet365

Για τον νέο ΠΑΟΚ μετά τα δύο φιλικά με τη Βαλτσέα, μίλησε σε δηλώσεις του ο Μάσιμο Κανσελιέρι.

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής για τη νέα σεζόν, με τα δύο φιλικά που έδωσε στη Θεσσαλονίκη. Και ο νέος κόουτς της ομάδας, Μάσιμο Κανσελιέρι, έκανε τις δηλώσεις του σχετικά με το ξεκίνημα της σεζόν και τους στόχους του ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Κανσελιέρι

«Σε αυτό το στάδιο πρέπει να παίξουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Να δοκιμάσουμε την ομάδα με αντιπάλους και να δούμε τι δουλεύει και τι δεν δουλεύει σε συνθήκες αγώνα. Για μένα κάθε ματς είναι σημαντικό ακόμα και αν παίζουμε 3-4 ματς με τον ίδιο αντίπαλο.

Το χρειαζόμασταν. Είμαστε στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας. Η ομάδα είναι εξουθενωμένη. Νομίζω πως τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Τώρα πρέπει να είμαστε έξυπνοι για να συνεχίσουμε με σημαντικό φορτίο για τρίτη εβδομάδα. Μετά τα δύο παιχνίδια στην Αθήνα θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε λίγο.

Θα είναι ωραία την Τετάρτη που θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Η ομάδα είναι καινούργια οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα πάει. Περιμένω τα δυο επόμενα εκτός έδρας τουρνουά γιατί είναι δύσκολα και πρέπει να διαχειριστούμε τι θα γίνει μετά από τρεις εβδομάδες και να μάθουμε από αυτό. Γιατί βρεθήκαμε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να προχωρήσουμε και να μάθουμε γρήγορα. Δεν είναι εύκολο με 10 νέους παίκτες και νέο προπονητή, αλλά θα προσπαθήσουμε και αυτό είναι το σημαντικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα