ΠΑΟΚ: Με ελεύθερη είσοδο τα «αποκαλυπτήρια» του «δικεφάλου»

ΠΑΟΚ: Με ελεύθερη είσοδο τα «αποκαλυπτήρια» του «δικεφάλου»

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει την Τετάρτη (28/8) το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την παρουσία φιλάθλων και η ΚΑΕ αποφάσισε να υπάρχει ελεύθερη είσοδος!

Μετά τα δύο... προπονητικά φιλικά απέναντι στην Βάλτσεα από τη Ρουμανία, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους φιλάθλους στο παιχνίδι με την TFT Σκοπίων (28/8, 18:00) στο κλειστό της Πυλαίας. Μάλιστα η ΚΑΕ αποφάσισε να υπάρχει ελεύθερη είσοδος ώστε οι φίλοι της ομάδας να παρακολουθήσουν δια ζώσης τη νέα ομάδα του Μάσιμο Κανσελιέρι.

Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα πώλησης εισιτηρίων διαρκείας από το PAOK Sports Arena μέχρι και τις 20:00, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που επιθυμούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους, παράλληλα με την παρακολούθηση του φιλικού αγώνα με την ομάδα των Σκοπίων.

Η ΚΑΕ ανέφερε επίσης ότι «μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου, θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους σε προνομιακή τιμή οι κάτοχοι των διαρκείας της προηγούμενης σεζόν, ενώ από την Κυριακή (1/9), τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται μόνο σε τιμές νέου εισιτηρίου και χωρίς καμία δέσμευση για τους παλιούς κατόχους».

Τα στιγμιότυπα από το δεύτερο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Βάλτσεα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα