Μαρούσι - Παπάγου 96-62: Ξεκίνημα με νίκη και πρώτο σκόρερ Τανούλη

Μαρούσι - Παπάγου 96-62: Ξεκίνημα με νίκη και πρώτο σκόρερ Τανούλη

Νίκος Καρφής
Το Μαρούσι

bet365

Το Μαρούσι δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 96-62 στο πρώτο φιλικό κόντρα στον Παπάγο.

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του Αμαρουσίου. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα επικράτησε με 96-62 του Παπάγου σε ματς που έγινε στον Άγιο Θωμά, κεκλεισμένων των θυρών. Ο Έλληνας προπονητής χρησιμοποίησε τους 13 από τους 14 επαγγελματίες παίκτες του ρόστερ. Στην αναμέτρηση δεν έπαιξε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, αφού μπήκε στην προετοιμασία αργότερα και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Πλέον το επόμενο φιλικό του Αμαρουσίου είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο που έρχεται στον Άγιο Θωμά απέναντι στον ΠΑΟΚ. Για τους νικητές ο Τανούλης είχε 16 πόντους, ενώ Σανόγκο και Ρέινολντς πρόσθεσαν από 12 πόντους, όσους και ο Λαντγκεβάιν. Στους 13 σταμάτησε ο Στόουβ, ενώ ο Φρίντρικσον είχε 10 πόντους.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Στόουβ 13( 3), Νικολαϊδης 4, Ρέϊνολντς 12, Σανόγκο 12(1), Λαντγκεβάιν 12, Στασινός 2, Καρακώστας 3 (1), Γιαννόπουλος 9 (3 ), Τανούλης 16, Νάγκλ 2, Σιούντρης 1, Ιορδάνου, Φρίντρικσον 10 (1)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα