Μαρούσι: Αρχηγός και τη νέα σεζόν ο Ορφέας Στασινός

Μαρούσι: Αρχηγός και τη νέα σεζόν ο Ορφέας Στασινός

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ορφέας Στασινός του Αμαρουσίου

bet365

Ο Ορφέας Στασινός θα συνεχίσει να είναι ο αρχηγός του Αμαρουσίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το Μαρούσι έκανε γνωστό ότι η σημαία των τελευταίων ετών της ομάδας, ο Ορφέας Στασινός θα παραμείνει και τη νέα σεζόν αρχηγός του συλλόγου από τα Βόρεια προάστια.

Ο 24χρονος φόργουορντ στις αρχές του Ιουλίου είχε υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του για τα επόμενα 2 χρόνια. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League είχε κατά μέσο όρο από 3,5 πόντους με 1,75 ασίστ σε 14,7 λεπτά εντός παρκέ.

Αρχηγός και φέτος ο Στασινός

Ο Ορφέας Στασινός θα είναι και φέτος ο αρχηγός του Αμαρουσίου, σε μια σεζόν με σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις. Θυμίζουμε ότι εκτός από την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, η ομάδα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από τις διπλές αναμετρήσεις με την Peja (Κόσσοβο) για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup, που θα φιλοξενηθούν στο κλειστό του Αγίου Θωμά, κατόπιν συμφωνίας των δυο ομάδων με την FIBA. Την τριάδα των αρχηγών συμπληρώνουν οι πολύπειροι Χάρης Γιαννόπουλος και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

“Είναι τιμή να είσαι αρχηγός σε μια τόσο ιστορική ομάδα, πόσο μάλλον όταν είσαι γέννημα-θρέμμα της. Μετά την περσινή σεζόν που είχαμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που πάντα έχει ένας νεοφώτιστος, φέτος το Μαρούσι, ως οργανισμός, έχει βρει ρυθμό σε όλους τους τομείς. Η επιστροφή στην Ευρώπη είναι για όλους ένα έξτρα κίνητρο. Το ρόστερ έκλεισε πολύ νωρίς, ήρθαν πολύ πολλοί και ποιοτικοί νέοι παίκτες και το μόνο που μένει είναι να αποκτήσουμε ομοιογένεια και να δείξουμε στο γήπεδο τα αποτελέσματα της δουλειάς μας” υπογράμμισε ο 26χρονος πλέι μέικερ.

Οι “κιτρινόμαυροι”, μετά το πρώτο φιλικό επί του Παπάγου, θα δώσουν το δεύτερο το Σάββατο (31/8) με τον ΠΑΟΚ στον Άγιο Θωμά, κεκλεισμένων των θυρών. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα γιατί μπήκε στο πρόγραμμα με 3 μέρες καθυστέρηση). Αντίθετα, ο Νίκος Βετούλας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Χρήστο Ιορδάνου, ο οποίος τραυματίστηκε στη μέση και θα μείνει εκτός δράσης για 10 μέρες.

Τέλος η ΚΑΕ ΜΑΡΟΥΣΙ 1896 ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

@Photo credits: eurokinissi, ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα