ΑΕΚ: Την Κυριακή (1/9) στην Αθήνα ο Χάντερ Χέιλ

ΑΕΚ: Την Κυριακή (1/9) στην Αθήνα ο Χάντερ Χέιλ

Μήτρου Λονγκ Χέιλ

bet365

Ο Χάντερ Χέιλ «πατάει» Ελλάδα την Κυριακή (1/9) και ενσωματώνεται στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο Χάντερ Χέιλ έρχεται στην Ελλάδα για να ξεκινήσει δουλειά με την ΑΕΚ Betsson. Ο Αμερικανός γκαρντ και κορυφαίο νέο απόκτημα για την Ένωση θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Κυριακή (1/9) στις 12:40.

Ο Χέιλ θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την ΑΕΚ, αφού έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι ξεπέρασε στο 100% έναν τραυματισμό που υπέστη τον Ιούλιο.

Η άφιξη του Χέιλ είναι η τελευταία προγραμματισμένη από τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί, με την Ένωση να προσπαθεί να ολοκληρώσει και την απόκτηση ενός ακόμη σέντερ.

Μόλις ο πρώην παίκτης του Προμηθέα φτάσει στην Αθήνα και τεθεί υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα και των συνεργατών του, θα διαπιστώσουν αν θα είναι σε θέση να πάρει χρόνο στο φιλικό με το Λαύριο (5/9). Αν αυτό δεν συμβεί, τότε η επόμενη ευκαιρία του Χέιλ θα είναι στο Βελιγράδι, όπου η Ένωση θα δώσει τρία φιλικά ματς απέναντι σε FMP (10/9), Παρτίζαν (13/9) και Παρί (14/9).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα