Κολοσσός: Οι συνεργάτες του Γιώργου Σιγάλα για τη νέα σεζόν

Κολοσσός: Οι συνεργάτες του Γιώργου Σιγάλα για τη νέα σεζόν

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Γιώργος Σιγάλας

bet365

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη σεζόν 2024-25, το οποίο θα πλαισιώσει τον Γιώργο Σιγάλα.

Ο Κολοσσός Ρόδου ετοιμάζεται για μία από τις πιο ιστορικές σεζόν της ιστορίας του αφού μετράει αντίστροφα για την παρθενική του συμμετοχή στην ευρωπαϊκή διοργάνωση του Basketball Champions League.

Η νησιωτική ομάδα ανακοίνωσε το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώνει τον Γιώργο Σιγάλα και αναμένεται να βοηθήσουν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο σύλλογος για τη σεζόν του 2024-25.

Πιο συγκεκριμένα, βοηθοί προπονητή θα είναι ο Θωμάς Νίκου με τον Ανδρέα Γαβαλά, χρέη γυμναστή έχει αναλάβει ο Γιάννης Αγγελάκος, η Ζωή Γιορδαμνή θα βρίσκεται στη θέση της φυσικοθεραπεύτριας, υπεύθυνος υλικού ο Γιώργος Λιόρδος, Team Manager ο Γιάννης Σκορδάλης ενώ Sports Director και General Manager ανέλαβε ο Γιώργος Γκοτζογιάννης.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα