ΑΕΚ: Ενίσχυση στη front line με τον 22χρονο Τζέιντιν Πάρκερ (vid)

ΑΕΚ: Ενίσχυση στη front line με τον 22χρονο Τζέιντιν Πάρκερ (vid)

Newsroom
Πάρκερ

bet365

Την απόκτηση του 22χρονου σέντερ Τζεϊντίν Πάρκερ ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson.

Η ενίσχυση της ΑΕΚ Betsson ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται, με την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα να ενισχύεται και στη γραμμή των ψηλών με τον Τζεϊντίν Πάρκερ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 22χρονου σέντερ ο οποίος αποτελεί τον 6ο ξένο της ομάδας μετά τους Πρέντις Χαμπ, Χάντερ Χέιλ, Αλίν Ναχίμ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Γκραντ Γκόλντεν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson

«Η ΑΕΚ BETSSON BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Τζέιντιν Πάρκερ (Jadyn Parker, 22 χρ. 2μ.08).

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Τζέιντιν Πάρκερ γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 2002, στην Shallotte των ΗΠΑ.

Έχει αγωνιστεί στο Kολέγιο, ξεκίνησε την καριέρα του στο κολεγιακό πρωτάθλημα το 2020 με τη North Florida (UNF), στην οποία έμεινε για τρεις αγωνιστικές περιόδους (2020-2023) και είχε κατά μέσο όρο 6.4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.3 τάπες σε 17.7 λεπτά συμμετοχής.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τους East Tennessee State Buccaneers (ETSU) και είχε κατά μέσο όρο 7.5 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 2.1 τάπες σε 20.9 λεπτά συμμετοχής.

Τζέιντιν, καλώς όρισες στη «Βασίλισσα».»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα