Άρης: Συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση για το Αλεξάνδρειο

Άρης: Συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση για το Αλεξάνδρειο

Newsroom
To Nick Galis Hall

bet365

Ο Άρης άρχισε συζητήσεις με τον Γιάννη Βρούτση για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 9 χρόνια.

Ο Άρης την περασμένη σεζόν κατάφερε να πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή χρονιά κατακτώντας την 4η θέση της τελικής κατάταξης στο εγχώριο πρωτάθλημα ενώ παράλληλα πορεία στο EuroCup συνεχίζοντας μετά και τη φάση των ομίλων.

Η ομάδα της Θεσσαλόνίκης ετοιμάζεται πλέον για μία νέα σεζόν ενώ έχει αρχίσει ήδη να κάνει τις πρώτες κινήσεις ώστε να βρεθεί λύση και να παραχωρηθεί το Αλεξάνδρειο για τα επόμενα 9 χρόνια στους «κιτρινόμαυρους».

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με τον πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και τον πρόεδρο των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Βιολιτζή.

Η συνάντηση είχε ως θέμα την εξεύρεση λύσης για τη χρήση του Αλεξανδρείου Μελάθρου από τον Άρη. Με ενέργειες του υπουργού, αναζητείται λύση προκειμένου να παραχωρηθεί το γήπεδο στον Άρη για τα επόμενα 9 χρόνια. Θα υπάρξουν νέες συναντήσεις στο προσεχές διάστημα, ώστε να βρεθεί οριστική λύση στο εν λόγω ζήτημα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα