ΑΕΚ: Πινελιές... αλλαγής στο κλειστό της «Βασίλισσας»

ΑΕΚ: Πινελιές... αλλαγής στο κλειστό της «Βασίλισσας»

Νίκος Καρφής
Από το κλειστό των Άνω Λιοσίων

bet365

Η ΑΕΚ έχει αρχίσει σιγά σιγά και αλλάζει την εικόνα του κλειστού των Άνω Λιοσίων προσφέροντας έναν νέο χαρακτήρα, πιο κοντά στην ταυτότητα της «Βασίλισσας». Πρώτο βήμα, η αλλαγή χρώματος στα καρεκλάκια, με το πάνω διάζωμα να έχει γίνει πλέον όλο μαύρο.

Η ΑΕΚ Betsson όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες μετρούν αντίστροφα πλέον για την έναρξη της νέας σεζόν. Η «Βασίλισσα» πραγματοποίησε τη Media Day όπου δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να συνομιλήσουν με την ομάδα της νέας χρονιάς.

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος ωστόσο, η ΑΕΚ προχώρησε και σε αλλαγές στο κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων. Πιο συγκεκριμένα, ολόκληρο το πάνω διάζωμα στο οποίο υπήρχαν κόκκινα καρεκλάκια πλέον βρίσκονται μόνο μαύρα.

Κάτι αντίστοιχο φυσικά θα συμβεί και στο κάτω διάζωμα όπου αυτή τη στιγμή υπάρχουν μπλε αλλά σε λίγο καιρό και αυτά θα γίνουν μαύρα. Μάλιστα, σε διάφορα σημεία θα υπάρχουν και «κίτρινες» πινελιές, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα πιο έντονο τον χαρακτήρα της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Από τα Άνω Λιόσια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα