ΑΕΚ: Τελέστηκε ο αγιασμός της «Βασίλισσας»

ΑΕΚ: Τελέστηκε ο αγιασμός της «Βασίλισσας»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο αγιασμός της ΑΕΚ

bet365

Στο κλειστό γυμναστήριο της Φυλής τελέστηκε ο αγιασμός της μπασκετικής ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το μεσημέρι της Τρίτης (3/9), στο Olympic Hall της Φυλής, λίγο πριν από την προγραμματισμένη media day, τελέστηκε ο αγιασμός της ΑΕΚ Betsson για την επερχόμενη σεζόν, με την παρουσία και του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο.

Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» παρέδωσαν στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Παντελεήμονα μία φανέλα από την περασμένη σεζόν με το νούμερο 24, το οποίο παραπέμπει στο 1924.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

Ετελέσθη σήμερα (03/09), στο Olympic Hall της Φυλής, ο Αγιασμός εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Παντελεήμονα. Στην τελετή παρευρέθη (και) ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC, κ. Μάκης Αγγελόπουλος.

Εκ μέρους της ΑΕΚ BETSSON BC, φανέλα (του Γιάννη Κουζέλογλου) με τον συμβολικό αριθμό 24, που παραπέμπει στο γενέθλιο 1924, παρέδωσε στον Πανοσιολογιώτατο ο Σύμβουλος Εγκαταστάσεων, κ. Σάββας Ανεστιάδης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα